Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 24-02 Martie 2018


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 24-02 Martie 2018. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 24-02 Martie 2018. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 24 si 25 februarie, nativii vor nutri dorinta de a se distra, de a se extrage din activitatile obositoare, de a uita de necazuri prin bucuriile imediate pe care le pot aduce petrecerile, dansul, veselia, spectacolele vesele, participarea la actiuni relaxante, convivialitatea, aventurile galante. Cum mintea lor este neobosita in a gasi si nascoci surse de distractie, fantezia si dorinta de nou, de inedit, de provocare vor juca un rol important in alegerea acestor distractii sau in felul in care le vor da curs.

Intre 25 februarie, dupa ora 05:06′, si dimineata zilei de 27 februarie, discrete tulburari gastrice, digestive, pancreatice, osoase, cutanate asociate cu o alterare a starii de spirit: tristete, plictiseala, agitatie, temeri (ne)fondate, indisponibilitate pentru dialog si libera exprimare.

Intre 27 februarie, dupa ora 06:42′, si dimineata zilei de 1 martie, posibila intalnire sau dialog esential cu o persoana care va juca un rol important in viata unui Varsator in legatura cu un contract/parteneriat esential, o casatorie, o alianta care trebuie mentinuta sau, de la caz la caz, in functie de impactul acestor tranzite pe harta natala a fiecaruia, anulata, desfiintata, reformulata radical.

Intre 1 martie, dupa ora 07:58′, si 2 martie, dimineata, casa banilor obtinuti din munca sau efort personal este minunat aspectata conducand, cel putin „pe hartie”, la situatii favorabile, la ajutor nesperat (pentru unii de-a dreptul providential), la consfintirea unui statut privilegiat din punct de vedere salarial sau ca nivel de recompensare a unei activitati profesionale. Contextul poate capata forme sau accente particulare in functie si de felul in care vor rezona Varsatorii cu Luna Plina in Fecioara (care va opera pe casa a VIII-a a beneficiilor obtinute prin intermediul cuiva). Nativii risca sa se lase atrasi si, prin asta, pacaliti de oferte profesionale magulitoare social si financiar care contin un pericol neintuit la prima vedere.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Varsator:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: