Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 23-29 Septembrie 2017


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 23-29 Septembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 23-29 Septembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 23 si 25 septembrie, dimineata, Varsatorii vor dezvolta ambitii nascute din dorinta de a se afirma, de a-si demonstra valoarea, de a da o replica celor care nu au incredere in capacitatea lor, de a-si lua revansa.

Intre 25 septembrie, dupa ora 07:01′ si seara zilei de 27 septembrie, nativii vor cultiva relatiile care le insufla siguranta de sine, entuziasm fata de un proiect de-al lor si se vor dovedi refractari fata de cei care ii contrazic si se arata sceptici fata de initiativele lor. Varsatorii pot face cunostinta cu “figuri importante”: oameni cu functie, cu rang inalt in stat sau cu o pregatire speciala (autoritati intr-un domeniu). Nu toate dialogurile cu acestia ii vor entuziasma; de exemplu, cele in care vor fi corectati, atentionati sau priviti cu reticenta ori chiar cu spirit critic, ii vor revolta si-i vor enerva, provocandu-le Varsatorilor reactii neasteptate (trantitul usii ar fi o ipostaza).

Intre 27 septembrie, dupa ora 19:24′, si 29 septembrie, placere, cultivata uneori teatral, de a se izola, dar nu si de a se inchide in sine. Cel mai des, ei vor recurge la aceasta strategie de izolare de restul lumii si, mai ales, de mediul familial solicitant, pentru a-si pune ordine in ganduri, pentru a analiza evenimentele de data recenta si a trage o concluzie pertinenta. Uranus, Guvernatorul lor, va fi angajat, intreaga saptamana, intr-o opozitie cu Jupiter, ultima pentru mult timp de acum incolo, pe directia Berbec/Balanta, care va marca sectorul comunicarii (de unde si conotatia furtunoasa si bizara a dialogurilor) si casa a IX-a, a studiilor inalte. Este evidenta uriasa contradictie interioara care, pentru unii, mai putin consolidati interior, poate lua aspectul unei crize existentiale, iar pentru altii poate reprezenta substratul astral pentru decizii care ii vor uimi (sau speria?!) pe cei din jur. Bine ar fi, totusi, sa nu se lase dusi de valurile acestui moment astral fulminant.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Varsator:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: