Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 23 – 29 Mai 2015


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 23 – 29 Mai. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 23 – 29 Mai. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Ar face orice sa se plimbe, sa vorbeasca, sa calatoreasca, sa faca fotografii sau filmulete cu al caror mestesug sa se laude apoi. Vor sa se duca la spectacole, sa se joace in parc, sa faca sport, sa se tina de glume. Nici sa invete nu prea le arde celor tineri care au impresia ca sunt pedepsiti sa stea in casa si sa citeasca, drept care se enerveaza din orice si cauta, la tot pasul, o solutie “inteligenta” sa evadeze.

Daca cei tineri vor avea in curand un examen este indicat ca parintii sa-i sustina discret, sa-i ajute dar sa nu-i pedepseasca pentru ca vor obtine contrariul, copiii lor vor intra, in semn de protest, in “greva”. Adultii pot avea o victorie intr-o chestiune ce tine de negociere ca efect al unei atitudini radicale, aceea de a pune piciorul in prag atunci cand e vorba de afaceri si colaborari ori clauze ale unui contract.

Neindicata este insa aceiasi tactica in relatiile conjugale unde ei nu vor putea arata “cine e seful in casa”, atitudinea lor fiind tratata ca o excentrica forma de manifestare a personalitatii, ca o toana etc. intre 23 si 215 mai dimineata. 26 si 27 mai sunt zile in care spiritul practic sau interesul material le va acapara gandurile, mobilizandu-le toate resursele mentale pentru a descurca o chestiune baneasca.

Intre 28 si 29 mai au mai multa inspiratie decat in perioada anterioara, cand ideile lor bune sau ciocnit de indiferenta unora si altora. Doar ca, acum, inspiratia priveste o activitate intelectuala si, implicit, o solutie, tot de moment.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Varsator:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: