Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 22-28 Iuie 2017


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 22-28 Iuie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 22-28 Iuie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 22 si 23 iulie dimineata, trecatoare momente de indispozitie manifestate prin nervozitate, neliniste interioara, absenta poftei de mancare, alimentatie selectiva, tulburari gastrice, sensibilitati articulare resimtite la nivelul genunchiului, al gambei si al gleznei.

Intre 23 iulie, dupa ora 11:34′, si 25 iulie, la pranz, influxurile astrale vor pune relatiile parteneriale intr-o noua ecuatie: mai radicala, drastica, limitativa. Varsatorii se vor purta rigid, uneori chiar ostil fata de cei implicati intr-un dialog “spinos” sau intr-o postura vinovata. Nota generala va fi de emfaza, de exagerare, de parada de argumente si de logica din dorinta vadita a nativilor de a convinge si impresiona prin desteptaciunea si taria lor de caracter. Totusi, contextul astral se prefigureaza periculos in cazul unor anchete si procese unde adversarii pot “marca puncte” esentiale in sustinerea cauzei lor. Atentie la provocarile produse sub influenta Lunii Noi, din 23 iulie, care va spori latura subiectiva a trairilor emotionale. Varsatorii nu-si vor putea reprima reactiile vehemente si ripostele dure fata de concurenti si adversari.

Intre 25 iulie, ora 13:33′, si 27 iulie dupa-amiaza, verificare “la bani marunti” a fiecarui detaliu ce ar putea fi invocat pentru recalcularea unei sume ce trebuie achitata: taxele juridice, notariale, administrative sau, in general, cele cuvenite institutiilor statului. Pe 26 iulie, Mercur va intra in zodia Fecioarei si-i va transforma pe acești “poeti ai zodiacului”, detasati de contingent, in niste persoane abile si perfect adaptate la conditiile momentului care se vor purta ca niste adevarati “contabili ai zodiacului”.

Intre 27 iulie, ora 18:37′, si 28 iulie momente bune care trebuie fructificate atat de catre cei tineri, care invata, cat si de catre cei maturi care se perfectioneaza. Artistii, creatorii si interpretii pot avea intuitii de exceptie, fantezie, curaj si spirit novator.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...