Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 21 – 27 Februarie 2015


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 21 – 27 Februarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 21 – 27 Februarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Mercur zburda prin semnul Varsatorului pe care l-a abordat cu multe saptamani in urma si pe care il strabate acum, la pas, dandule acestor nativi oportunitatea de a se bucura de vibratia lui si de a folosi acest tranzit pentru a-si rezolva chestiunile personale.

Varsatorii dau acum dovada de multa tinerete spirituala, de o mentalitate aerisita, lipsita de prejudecati. Mintea lor lucreaza intens, activitatea intelectuala e in plina expansiune. Unii invata, altii experimenteaza, unii observa, altii construiesc. Tineretea, curajul, increderea, inspiratia, capacitatea de a cerceta, de a gasi sau de a descoperi, de a inova, de a reconstrui, de a darama si reface, cel putin in planul ideilor, al convingerilor, al idealurilor si al optiunilor personale, in acest moment, sunt trasaturi care ii definesc si ii ajuta sa evolueze.

Chiar daca Mercur nu e o planeta lenta, grea de destin, asa micuta si rapida cum este ea, prin insasi natura ei, le permite sa prinda din zbor o idee, sa valorifice intr-o clipa o oportunitate, sa se adapteze din mers. O alta mare calitate a acestui tranzit, in special pentru Varsatori, este faptul ca le permite sa renunte repede si fara regrete la prejudecati, la vechile obiceiuri, la tot ceea ce reprezinta o piedica in calea vietii lor de fiecare zi, a evolutiei lor sau a unui salt existential.

Casa invataturii este dinamica si eficienta. Numeroase deplasari (sau chiar agitatie) intre21 si 22 februarie. Dialogurile sunt originale, dar, uneori, obositoare si solicitante. Ziua de 25 februarie vine cu o problema baneasca. Ea se poate rezolva cu conditia asumarii unui risc sau a unui pericol. E de meditat asupra ofertei sau a solutiei.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Varsator:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: