Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 20-26 Mai 2017


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 20-26 Mai 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 20-26 Mai 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 20 si 21 mai, la pranz, mici satisfactii materiale ori castiguri banesti modeste dar binevenite.

Pe 20 mai, Soarele va intra in casa a V-a a sentimentelor si a relatiilor cu copiii, si va permite un bun schimb de impresii cu cei dragi. Latura pedagogica va fi intensifica de vibratiile acestui astru care le va da parinti o mai mare capacitate de a intelege nevoile copiilor precum si o buna adaptare la situatia speciala prin care acestia trec. Urmatoarele patru saptamani vor fi favorabile celor care scriu, joaca pe scena, au relatii cu publicul datorita capacitatii de exprimare libere, inteligente, prin intuitie si expresivitate.

Intre 21 mai, dupa ora 13:11′, si 23 mai dupa-amiaza, se contureaza un rastimp in care Varsatorii n-ar trebui sa fie provocati. Uranus, guvernatorul lor, se afla intr-o combinatie astrala dizarmonica alaturi de cei doi Benefici in opozitie si poate crea, in orice clipa, din orice fleac, furtuni verbale. Risc de a rata participarea la un examen din cauza unui eveniment neprevazut sau de a compromite participarea unui candidat la o forma de verificare a cunostintelor sale din motive subiective, straine de latura educativa sau pedagogica. Pericole de toate felurile (incidente sau accidente) in cazul deplasarilor. Atentie la plecarile intempestive care ii pot pune pe unii in situatia de a recurge la mijloace de transport periculoase, precare sau de a se hazarda sa plece in conditii meteorologice aflate sub avertisment de vreme rea.

Intre 23 mai, dupa ora 15:23′, si 25 mai, dupa-amiaza, preocupari casnice, informare cu privire la o chestiune domestica ce trebuie remediata.

Intre 25 mai, dupa ora 15:16′, si 26 mai, noutati in viata sentimentala, surprize si bune, si rele cu privire la felul in care se poarta, gandeste sau traieste o persoana iubita. Concluziile nu fac placere si indeamna la separare.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Varsator:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: