Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 19-25 August 2017


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 19-25 August 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 19-25 August 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In ziua de 19 august, amestec de situatii incomode: nativii ar dori sa-si spuna punctul de vedere la locul de munca cu privire la o situatie ce-i dezavantajeaza dar, intregul context este de natura sa-i faca sa renunte sau sa amane aceasta abordare. Pe de alta parte, acolo se inmultesc sau se acutizeaza secventele deranjante.

Intre 19 august, dupa ora 19:55′, si noaptea de 22 august, relatiile parteneriale vor fi afectate de faza Lunii Noi in Leu insotita de o eclipsa de Soare. Efectul acestor doua evenimente va influenta casa a VII-a a cerului de nastere al nativilor. Teoretic, Varsatorii vor incerca sa tempereze tendinta unor parteneri de viata, de afaceri sau de dialog de a-i domina, de a-i subordona sau de a le infrange vointa si a-i reduce la tacere. La randul lor, Varsatorii vor reactiona vehement, dand adevarate spectacole de virtuozitate oratorica, logica sau strategica. Va fi un moment al lor si, cu toata incarcatura grea a momentului, vor reusi sa obtina o victorie. Atentie ca, acest dinamism care permite evenimentelor sa se deruleze in cascada, daca este vorba de un conflict cu institutiile statului, de o ancheta sau de un proces in desfasurare, le poate oferi repetitiv, si pierderi si castiguri. E nevoie de multa stapanire de sine si cine va reusi asta, va avea succes; altfel, se vor alege cu aripile parlite de flacara lumanarii de care s-au apropiat imprudent.

Intre 22 august, dupa ora 00:21′, si zorii zilei de 24 august, demersuri legale, administrative, contabilicesti sau strict birocratice privitoare la dosare menite, in urma rezolvarii lor, sa le permita adjudecarea unor bani, bunuri sau avantaje materiale.

La inceputul zilei de 23 august, Soarele va intra in zodia Fecioarei si va pune un accent special pe spiritul practic si interesul material.

Intre 24 august, dupa ora 03:05′, si 25 august, zbor mental, detasare de contingent prin lecturi, arta, spectacole, viziuni artistice, evadare in credinta.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Varsator:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: