Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 18 – 24 Iulie 2015


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 18 – 24 Iulie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 18 – 24 Iulie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 18 iulie, Luna tranziteaza casa a VII-a a Varsatorilor, ceea ce le sporeste atitudinea orgolioasa si impunatoare sau macar tendinta dominatoare in relatiile de colaborare sau orice tip de parteneriat.

In acea zi, insa ei vor fi “foarte sefi”, in ochii celor din jur, chiar daca, in realitate, nu au nici o responsabilitate de conducere sau coordonare. Intre 19 si 21 iulie viata de fiecare zi ii obliga sa se ocupe si de aspectele mai putin placute ale vietii, punandu-i la treaba: trebuie sa-si asume o serie de responsabilitati cu privire la plati, achitarea unor taxe. Din 19 iulie, un strop de noroc, care va dura o saptamana le mai poate strecura un ban venit de ici-acolo si care va fi folosit inteligent.

Intre 22 si 24 iulie dimineata, au fantezie bogata. In mintea lor totul este posibil. Fac planuri, se avanta, isi fac curaj, uneori chiar trec la fapte, vesti din afara, de departe, din strainatate pot nuanta o problema care le sta la suflet pentru ca de a ea depinde o schimbare profesionala sau sociala.

Din 24 iulie, accente dramatice in viata publica (daca o au!), contradictii si contestari pentru cei care detin functii, au raspundere sau notorietate. Dar cel mai important eveniment al acestei saptamani vine de la intrarea Soarelui si a planetei Mercur in casa a VII-a, loc important pe harta cerului lor astral, care le va impregna acest loc al parteneriatului, timp de o luna, cu influxuri minunate dar care se vor afla, nu o data, in contradictie cu felul lor de a fi, cu educatia lor, cu starea de sanatate, cu premizele vietii lor actuale, obligandu-i sa-si identifice limitele si sa se pregateasca pentru a face un salt necesar. Din 23 iulie incepe o confruntare cu sine prin prisma celor ce ii sunt sau nu-i vor mai ramane alaturi unui Varsator.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Varsator:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: