Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 16 – 22 Mai 2015


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 16 – 22 Mai. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 16 – 22 Mai. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In afara faptului ca se confrunta tot timpul cu influxurile puternice ale planetei Jupiter in tranzit prin casa a VII-a, s-ar putea spune ca Varsatorii o duc bine.

Prea multe lucruri nu li se intampla. Desigur, tranzitul jupiterian de care vorbeam nu e putin lucru: el are menirea de a pune ordine in relatiile parteneriale, de afaceri, conjugale sau bazate de contractuale de colaborare si cooperare.

Unele aspecte defectuoase din existenta lor pot fi aduse in prim-plan iar rezolvarea lor ii poate pune intr-o situatie delicata sau, dupa caz si miza, de-a dreptul imposibila, cum ar fi cazul zilelor de 17 si 18 mai cand Luna, in tranzit prin casa “casei”, a gospodariei sau a rudelor de sange le poate da de furca.

Si, de parca nu ar fi de ajuns contextul dificil, se mai instaleaza aici si faza de Luna Noua, ca sa dea semnale ca ceva trebuie schimbat, ca noul trebuie sa-si faca loc fie in relatii, fie in decizii, fie in documente. Dar lucrurile nu merg in totdeauna asa usor; unele chestiuni puse acum pe “tapetul existential” pot dura chiar un an pana se va epuiza.

Pe 19 si 20 mai, pe casa a III-a a comunicarii, drumurilor scurte dar si a scolaritatii, se petrec lucruri destul de importante. Mai intai trece Luna ca o boare dand mesaje, fiori, presimti si rascolind doruri multe: de duca, de calatorie; apoi, Mercur, in miscare aparent retrograda, ii va face pe unii sa regrete ceva, sa se intoarca la un gand mai vechi, sa reia o solutie abandonata, sa invete ceva nou, sa reinnoade dialogul cu o persoana de care s-au instrainat. Pe 21 mai aici intra Soarele, dand acestei case, in mare armonie cu natura intrinseca a zodiei Varsator o forta si o vocatie exceptionala.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Varsator:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: