Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 16-22 Aprilie 2016


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 16-22 Aprilie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 16-22 Aprilie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 16 aprilie, Varsatorii vor sa se impuna intr-un context defavorabil lor. Un fel de a provoca absurdul, de a manipula nestiutul, de a deschide usi si ferestre favorabile pericolului, de a se juca cu focul. Seara, situatia devine de-a dreptul inflamanta: cuvintele, afirmatiile, discutiile, certurile, schimburile de idei, controversele, pariurile sunt prilej de scandal, de conflict, de cearta.

Nu intrati in aceste jocuri, chiar daca sunteti provocati. Latura subreda a acestui context astral vine din faptul ca Varsatorii, in marele lor orgoliu si in marea lor siguranta de sine, nu vor dori sa cedeze si sa lase impresia ca raman pe planul doi dar, aceasta fortare a sortii, asa acum se constituie, acum, pe moment, nu le este nici favorabila si nici nu poate fi dominata, indiferent de valoarea lor personala.

Intre 17 si 19 aprilie (pana la ora 14:24’), se ridica obisnuitele probleme financiare, care, pentru unele persoane, pot trece neobservate dar, pentru cei care sunt implicati in afaceri, pot reprezenta blocaje importante, greu de depasit.

Intre 19 aprilie dupa-amiaza si 21 aprilie, starea de lucruri generale cu care se confrunta, ii obliga pe Varsatori, fireste, sa mediteze la conditia lor si sa ia niste decizii doar ca, in noaptea de 21 spre 22 aprilie, ar trebui sa se bazeze pe altceva decat pe proverbul “noaptea e un sfetnic bun”, pentru ca, intregul context astral se opune unei limpeziri a situatiei lor.

e altfel, principala confuzie se afla chiar in mintea lor care, provocata, da din colt in colt, pentru a gasi o rezolvare. Context agravat pe 22 aprilie, prin impactul fazei de Luna Plina in Scorpion, care opereaza modificari esentiale pe casa valorificarii superioare a meseriei, a locului si rolului lor in societate; va fi un prilej de lepadare de greseli, de acceptare, simpla, rapida si fara drame interioare, a unei directii de viitor curate, noi, fara prejudecati si rezerve.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Varsator:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: