Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 14 – 20 Martie 2015


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 14 – 20 Martie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 14 – 20 Martie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 16 si 18 martie Varsatorii vor fi vioi, veseli, intuitivi, expresivi in gesturi si vorbe. Ei se pot manifesta intr-un chip agreabil intre prieteni fiind sufletul petrecerilor, glumind, povestind, animand discutia sau dand dovada maiestriei lor intr-un domeniu artistic.

Vor fi simpatizati, aplaudati si pretuiti pentru aceste calitati sau pentru firea lor detasata de griji, lipsita de inhibitii, dezinvolta si originala,. Apoi vor cadea intr-o stare adanca de ingrijorare. Pe casa banilor e greul saptamanii viitoare: acolo e Luna Noua , acolo e eclipsa de Soare.

Ele pot pune in evidenta posibile crize financiare, pot provoca cheltuieli care se le goleasca buzunarele, unele plati fiind justificate si necesare altele fiind doar niste capricii scumpe sau niste extravagante menite sa le acopere prin satisfactia de moment, cine stie ce neimplinire sau tristete nerostita care-i macina.

Pe directia bani/finante se mai pot inregistra si alte tipuri de situatii: sa afle, de exemplu, ca au fost pacaliti, ca s-au produs niste incurcaturi in acte, etc. Dupa 20 martie, vor fi ei la fel de vorbareti dar nu vor mai glumi. Vor fi sonori, certareti, artagosi, revendicativi. Se vor duce pe la tot felul de ghisee sa depuna reclamatii, contestatii, cereri si plangeri in incercarea de a rezolva unul sau mai multe aspecte in neregula din existenta lor cotidiana.

Dupa 30 martie, contextul astral fiind mult prea “inflacarat”, nu este de loc indicat pentru sustinerea unor probe, verificari si examene. Venus intra pe 17 martie in casa a IV-a si de acolo le va trimite indemnul de a-si gasi linistea si echilibrul in familie.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Varsator:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: