Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 14 – 20 Februarie 2015


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 14 – 20 Februarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 14 – 20 Februarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

De departe zodia cea mai afectata de evenimentele astrologice ale saptamanii viitoare. Pe ei ii priveste si ii “loveste” din plin, faza de Luna Noua care se va petrece in 19 februarie.

Ii zguduia oricum, dar hazul astral este ca evenimentul se petrece pentru a doua oara dupa 28 de zile. Pe ei se revarsa aceasta incarcatura uriasa ce se poate valorifica in modul cel mai bizar asupra unora. In sfarsit, bizar va fi si ca unii nu vor atinsi nici cat o adiere de acest curent.

Cert este ca undeva, in existenta fiecaruia se vor petrece eliberari de trecut, se vor produce schimbari bruste de atitudine, se vor produce, gratie acestor alchimii sufletesti, mentale si intelectuale tot felul de atasamente noi, inexplicabile pentru cei apropiati, care observa unele schimbari. Interesant este ca de multe ori va lipsi chiar motivatia lor.

Varsatorii vor ridica din umeri neputand sa-si explice lor insisi de ce au luat o anume decizie; “mi-a venit, asa deodata” sau “nu stiu ce m-a apucat” sunt doua dintre raspunsurile specifice care definesc enigma continuta de acest determinism astral. Aceste schimbari de flux emotional, precum si noile atasamente pe care le vor vadi de acum incolo, sunt de fapt conditia necesara lor pentru progres. Cu sase planete in casa banilor, ne-ar fi lesne sa facem cele mai imbucuratoare previziuni.

Banii sa vina si astrologul sa fie vinovat doar pentru tacere sau prea multa discretie. Vulcanica va fi casa comunicarii dupa 20 februarie. Un intreg mecanism dinamic ii va coplesi, obligandu-i sa faca deplasari, sa circule, sa se agite, sa vorbeasca, sa invete, sa raspunda. Doua avertismente: nu semnati contracte, nu imprumutati bani.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Varsator:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: