Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 13 – 19 Iunie 2015


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 13 – 19 Iunie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 13 – 19 Iunie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Continua festivalul ideilor si gandurilor traite de catre nativii din Varsator. Acestia se simt extrem de bine sub impactul atator impulsuri astrale ce le vin dinspre zodia gemenilor, care ocupa casa a V-a, printre altele, si a placerilor vietii, iar ei acum au chef mai ales ss se bucure de tot ceea ce le ofera viata. Vor sa simta ca traiesc din plin, sa se bucure de primavara, de dragoste, de prietenie, de aventura. Cu munca stau ei mai putin bine si este firesc, acest sector este gol de planete, cu exceptia perioadei cuprinse intre 17 si 18 iunie cand Luna trece prin casa muncii si nu-i face mai harnici sau mai eficienti ori mai responsabili, ci mai morocanosi si mai fara chef ca niciodata.

De-a dreptul li se pare o pedeapsa ideea de a munci, cand totul ii cheama, ii provoaca, ii ademeneste. Cel putin cei tineri trec chiar prin momente dezagreabile fiind certati, somati, presati, verificati in ideea de a-si rezolva treburile de serviciu cat mai bine si la timp.

In rest marea lor desfasurare de forte se afla in sectoarele divertismentului, uitarii de sine, cufundarii in placerile trupului sau in distractiile ametitoare. Luna Noua care se produce pe 16 iunie chiar pe acest sector aduce noutati, surprize; uneori ei sunt cei care le provoaca, ei sunt cei care beneficiaza si arareori sunt “victimele” altora.

Pe 13 si 14 iunie strang din dinti pentru a face fata treburilor casnice domestice sau datoriilor familiale; din 19 iunie pana pe 21 iunie, efortul unor mai ales cei intre 23-25 si 47-49 de ani, fac efortul de a rezolva o chestiune parteneriala cat mai onorabil. Nu recurg la artificii dar sunt foarte categorici si nu cedeaza, dand dovada de un orgoliu urias, ceea ce ii face parteneri dificili intr-o negociere.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Varsator:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: