Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 12-18 August 2017


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 12-18 August 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 12-18 August 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 12 si 13 august, la pranz, dialogurile cu aceste persoane au toate sansele sa se transforme repede, indiferent de subiect, in focuri de artificii. Varsatorii pot da reprezentatii de oralitate, de expresivitate verbala, de combativitate dar, deopotriva, ei pot deveni niste persoane certarete si conflictuale, care se “aprind” din nimic, care nu se pot domoli, care contrazic pe toata lumea si pun pariuri la tot pasul. Pe acest fundal astral, deplasarile vor sta sub semnul neobisnuitului si al imprevizibilului. Varsatorii se pot hotara brusc sa plece la mare sau invers, sa iasa din apa marii si sa se duca direct la …gara. Evenimentele se petrec rapid, fara legatura directa intre cauza si efect, lasand impresia celor din jur, ca, in spatele acestor evenimente, ar sta niste motive nestiute; in realitate, este vorba de forta de a actiona a Varsatorilor care se manifesta fara preaviz si fara explicatii.

Intre 13 august, dupa ora 13:40′ si 15 august, dupa-amiaza, desi, in sinea lor, ar dori sa contribuie la linistea sau la confortul domestic, realitatea va fi alta: nonsalanti si paradoxali, nativii vor fi instabili, vor ridica mereu pretentii, obligandu-i pe cei din familie sa fie la “cheremul” lor.

Pe 14 august, Mercur va intra in miscare aparent retrograda si va readuce in discutie chestiuni (aparent) uitate sau ignorate diplomatic de catre nativi privitoare la bani, plati, datorii. Promisiunile facute Varsatorilor cu privire la un ajutor pe care l-ar putea primi, vor fi reevaluate pana spre 5 septembrie.

Intre 15 august, dupa ora 17:06′, si 17 august seara, perioada in care dorinta de nou, de provocare, de inedit a nativilor va fi uriasa iar disponibilitatea lor spre aventuri sentimentale va imbraca haina povestilor romantice, ca-n filme.

Intre 17 august, dupa ora 19:13′ si 18 august, unii vor mai si munci; fara chef, cu naduf, cu comentarii, cu imbufnari, dar isi vor rezolva sarcinile de serviciu.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Varsator:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: