Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 11 – 17 Iulie 2015


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 11 – 17 Iulie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 11 – 17 Iulie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Chiar daca se va afla intr-o pozitie stanjenitoare, Luna, in tranzit prin casa a IV-a a acestor nativi, din ziua de 11 iulie, le poate aduce un strop de cal si siguranta domestica, de satisfactie personala in casa si gospodarie. Macar acestea par a fi stabile cand totul se schimba si se misca in jurul lor.

Nici zilele de 12, 13 si 14 iulie, pana la pranz nu sunt neplacute. Dimpotriva, in ciuda multor cuvinte, zilele trec vesel, alaturi de cei dragi. Viata lor devine un du-te vino. Nu-si afla locul, pleaca, se-ntorc, o iau de la capat, agitatia si instabilitatea isi pun amprenta pe existenta lor dar ei au impresia ca traiesc viata intens, din plin, ca savureaza acest prea-plin al vietii de fiecare zi, in care tot timpul au de lucru, tot timpul sunt solicitati, tot timpul sunt pe drumuri.

lacerile vietii ii cheama iar ei nu le rezista. Dupa atatea petreceri, la un moment dat, e normal sa te si doara capul sau stomacul. Ceea ce nu ar fi exclus sa se intample intre 14 si 16 iulie. In acest rastimp sanatatea le da semnale ca au exagerat si-i cheama, astfel, la norma. Un regim, o pauza, o dieta si mai ales o masura in toate sunt cele mai bune leacuri pentru excesele comise anterior. Doar la locul de munca, ziua de 16 se poate asocia cu o masura organizatorica ce-i va afecta. Poate nu acum, ci peste niste saptamani.

Intre 17 si si 18 iulie fac pe vitejii, discuta de pe pozitii de autoritate (morala, profesionala), atunci cand sunt solicitati sa ofere un punct de vedere. Și totusi, pot avea noroc la contracte, in etapa finala a negocierilor, cand, inaintea semnarii, isi pot convinge angajatorul sau viitor asociat de o conditie ce-l avantajeaza doar pe el.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Varsator:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: