Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 09 – 15 Mai 2015


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 09 – 15 Mai. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 09 – 15 Mai. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Cei nascuti in Varsator vor putea scapa de greutatea efectelor pe care le-a generat tranzitul planetei Marte prin Taur din 12 mai.

Pana atunci, navalnica pozitie planetara, precum si dificilele aspecte astrale pe care le-a provocat, le mai poate complica viata cu tot felul de certuri si dizarmonii sau atitudini rigide manifestate de unii membri ai familiei din care provin, mai ales din partea celor in varsta, cu care nativii greu se pot pune de acord. Din 12 mai, insa, aceasta planeta va intra in zodia Gemenilor, semn de aer cu care Varsatorul se afla intr-o relatie armonic.

El va tranzita casa a V-a care le va da nativilor aripi, inspiratie, libertate de gandire, putere de creatie, forta interpretativa si, daca sunt sportivi, capacitate de a depasi niste limite psihologice ori recorduri.

Celor mai tineri, acest tranzit le poate da tot felul de idei, care de care mai originale, in a-si petrece timpul liber, in a se distra sau in a se cufunda in tot felul de activitati cu grad destul de mare de risc (sporturi periculoase, pariuri nebunesti, jocuri de noroc), aventuri de dragul cuceririi sau al curiozitatii etc.

In perioada care urmeaza, Varsatorii se pot confrunta cu o criza digestiva trecatoare legata de functionarea stomacului (gastrita, ulcer etc.) alimentatie, oboseala, alergie. Intre 10 si 14 mai ei vor fi in forma, veseli, activi, inspirati. Intre 12 si 14 mai, Varsatorii pot cheltui sau chiar risipi multi bani. Iar intre 14 si 15 pot sustine examene, verificari sau concursuri fiind ajutati de un mental bun, care le permite sa faca fata tensiunii nervoase, sa fie combativi si energici.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Varsator:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: