Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 07 – 13 Martie 2015


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 07 – 13 Martie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 07 – 13 Martie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Lung si frumos, pana la urma, traseul planetei Mercur din acest an pentru nativii din Varsator, care au avut parte de deliciile intelectuale si mentale patronate de micul locotenent al Soarelui, timp de doua luni si jumatate.

Pe 13 martie vor trebui sa se desparta de el. Mercur va intra in Pesti, in casa lor a II-a, cea care speram sa le aduca bani din munca proprie sau dintr-o a doua, ori chiar o a treia activitate prestata de ei, alaturi de exercitarea profesiei de baza retribuita prin salariu.

Mai ales cei talentati pot primi onorarii, drepturi de autor, comisioane din diferite activitati prestate mai de mult, pot negocia sau chiar incheia acorduri de principiu pentru a desfasura o serie de munci platite in cele mai diferite chipuri, altele decat o retributie lunara. Doar ca nu vor trece la treaba imediat.

Vor discuta, vor stabili niste conditii-cadru generale si vor incepe activitatea propriu-zis peste cateva saptamani. Odata intrat in casa a II-a, Mercur va interactiona cu planete din pesti, permitand acestor influxuri sa functioneze pentru unii nativi intr-un chip senzational, provocand castiguri si inlesnind venituri de unde cu gandul nu gandeau. Foarte dinamica vibratia casei a III-a, care ii poate pune in dificultate, uneori, pe Varsatori.

Acesti buni vorbitori, fiinte ce reactioneaza prompt, spontani si inventivi, angajandu-se voiosi in tot felul de activitati, sunt acum in fata unei inflatii de provocari in care nici chiar geniul lor descurcaret si inventiv nu le mai poate fi, in totalitate, de folos.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Varsator:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: