Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 06 – 12 Februarie 2016


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 06 – 12 Februarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 06 – 12 Februarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 6 februarie, Varsatorii le vor parea celor apropiati, mai interiorizati, mai ingandurati, cu mai putin chef de vorba, mai predispusi sa se izoleze, sa citeasca, sa mediteze. Altii s-ar putea confrunta cu dureri osoase, cu probleme reumatismale care le iau cheful de a rade sau de a vorbi, in stilul lor extrovertit.

Intre 7 si 9 februarie (pana la ora 11), acesti nativi traiesc un moment important pentru existenta lor: faza de Luna Noua in Varsator, este un eveniment care are loc o data pe an si-i transforma, atunci, in niste “eroi si soldati” ai zodiacului. In aceste zile ei pot sa traiasca intens o serie de evenimente care au un aer inedit, alteori ei pot fi in forma, veseli, optimisti, increzatori, dedicati vietii publice, dornici sa se afirme, sa se exprime, sa-si faca noi cunostinte, sa o ia de la capat, neobositi, neinhibati.

Este adevarat ca, din spatiul tranzitului lui actual, Marte, pozitionat in casa a X-a a cerului de nastere al Varsatorilor, nu le ofera nici un sprijin, ci dimpotriva, piedici si incercari. Ba, mai mult, chiar in ziua de 8 februarie, Luna Plina va face o dubla cuadratura cu acest malefic, tragand cortina si dezvaluind, unora, in functie de varsta si locul pe care il au in societate sau de problemele cu care se confrunta in cariera, ceea ce e subred in existenta lor.

Asa incat, pentru o alta categorie de nativi, se poate construi spectacolul unei dezvaluiri existentiale ce indica atat prezentul cat si viitorul si de care, daca percep mesajul, este bine sa tina cont.

Intre 9 si 11 februarie (pana la ora12), Varsatorii isi fac sperante legate de bani. Daca, in acest mecanism, prietenii sunt o conditie de realizare a unui venit, atunci au de-a face doar cu o iluzie. Intre 11 si 12 februarie, nativii se vor manifesta extrem de personal, de insistent, incercand sa-si impuna punctul de vedere oriunde se vor exprima.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Varsator:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: