Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 04 – 10 Iulie 2015


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 04 – 10 Iulie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 04 – 10 Iulie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Perioada cuprinsa intre 4 si 5 iulie este cu deosebire profitabila pentru acesti nativi care traiesc o stare de bine, de prea-plin sufletesc.

Au chef sa faca tot felul de lucruri care sa le aduca satisfactie rapida, vor sa se detaseze de rutina cotidiana, manifestand fata de munca, sarcini de serviciu, datorii de orice fel, un refuz nejustificat dar exprimat brutal, fara menajamente fata de cei din jur. Pe 6 si 7 iulie, viata lor ca si bucuriile pe care doresc sa si le ofere, depind de banii pe care ii au.

In mod normal, impulsul astral ii impinge sa cheltuiasca mult. O atentie speciala trebuie sa acorde totusi, in ciuda rabufnirilor de plictis fata de indatoririle de la locul de munca, pentru ca se anunta tot felul de riscuri justificate de activitatea lor, de atitudinea abordata sau de calitatea muncii prestate. Nu sunt de aceea, excluse sanctiuni, avertismente, “discutii serioase cu sefii”, etc., toate in vederea aducerii lor pe drum cel bun.

Fireste ca toate aceste conditionari astrale functioneaza mai lesne in cazul celor tineri. Dar si cei maturi sunt vizati de o serie de schimbari ale regimului de munca si salarizare in care ei nu mai au cum sa intervina, nefiind raspunzatori si nici vinovati de masurile luate de conducerea unitatii. O zi speciala, un termen-limita, un factor-cheie poate fi 6 iulie cand nu sunt excluse o serie de ipostaze a caror motivatie reala scapa nativilor si care, la o prima impresie, par a nu avea nici o alternativa.

Si din punctul de vedere al sanatatii intreaga saptamana pune intr-o ecuatie organica dificila stomacul, pancreasul, regimul zaharului, lactatia (in cazul femeilor). Din 8 iulie se pot inmulti discutiile cu medicii pe teme de sanatate, analize, tratament, decizii terapeutice.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Varsator:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: