Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 01 – 07 August 2015


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 01 – 07 August. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 01 – 07 August. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 1 august nativii jubileaza: distractia este in toi, cheful de a face lucruri “nemaifacute”, de a avea experiente inedite, de a umbla prin locuri necunoscute, de a face descoperiri, de a practica sporturi periculoase mai ales dintre cele la care componenta “Aer” predomina (salturi cu parasuta, cu parapanta, zbor cu aeroplanul, salturile de la trambulina, jocurile acvatice ce presupun manevrarea unor mecanisme de propulsie, etc.). 2 si 3 august sunt zile cand se mai tempereaza. Altii ar dori in continuare multe dar numai au bani.

Pe 4 si 5 august dialogurile sunt aprige, uneori pe ton rastit, cu vocea ridicata, alteori e vorba de cearta in toata regula. Combinatia astrala cu Uranus retrograd ne indica fie nerabdare, furie agitatie interioara, fie o nervozitate ce ii impiedica sa fie obiectivi; de aceea, acest aspect este dificil pentru toti cei care sustin probe de verificare a cunostintelor, indiferent de natura lor (teoretica sau practica, in scris au oral),care poarta o discutie oficiala.

Riscanta este perioada si pentru cei care pleaca la drum, unde conflictele se tin scai de ei. Indicata este amanarea lor sau calmarea spiritelor. 6 si 7 august sunt doua zile complexe care pot activa un a dintre cele patru case fundamentale ale hartii cerului lor astral (I, IV, VII, X) si asta din cauza interventiei majore a planetelor din leu (casa a VII-a), care poate face sa izbucneasca un conflict, sa se deterioreze o relatie sau o afacere, sa cada o intelegere, sa complice mersul unui proces, sa destabilizeze o pozitie publica.

Ultimele ipostaze mai sunt activate si de alte conjuncturi astrale active intre 2-6 august cu un varf al manifestarii potentialului pe 4 august, cand mai ales persoanele publice pot trece prin clipe grele.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Varsator:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: