Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 30-06 Noiembrie 2017


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 30-06 Noiembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 30-06 Noiembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In noaptea de 30 septembrie, posibila scurta perioada de analiza a unei situatii care nu merge asa cum si-ar dori nativii. Mercur va intra in zodia Balantei si le va deschide un drum util pentru reevaluarea unui contact sau pentru cantarirea unei propuneri privitoare la un loc de munca sau la o activitate retribuita. Mercur va avea un mers rapid si se va afla, spre sfarsitul acestei saptamani, in conjunctie cu Soarele ceea ce poate functiona ca un factor pozitiv sau dinamizator. Posibile indoieli cu privire la eficacitatea unui tratament sau oportunitatea unei terapii; discutii cu mai multi specialisti (medici, terapeuti, psihologi, etc.).

Intre 30 septembrie, dupa ora 07:41′, si 2 octombrie dupa-amiaza, in mod normal, Taurii ar trebui sa-si doreasca sa faca ceva iesit din comun prin care sa atraga atentia asupra lor, sa impresioneze sau, macar, sa starneasca interesul cu privire la persoana lor ori la competenta si virtutile lor profesionale.

Intre 2 octombrie, dupa ora 17:27′, si sfarsitul zilei de 4 octombrie, intalnirile cu prietenii nu le vor satisface nevoia de comunicare si aspiratia spre o comuniune sufleteasca si de idei. Intre nativi si cunoscutii lor se vor adanci fisurile provenind dintr-o educatie si o mentalitate diferita ori de la interesele de moment care ii aseaza in tabere opuse, greu de acceptat si de unii si de ceilalti.

Intre 4 octombrie, dupa ora 23:40′, si 6 octombrie, Taurii vor arde de nerabdare: ei vor dori sa realizeze neaparat ceva, sa actioneze cumva intr-o directie de viata pentru care se pregatesc sau se antreneaza de mai mult timp. Cea mai importanta miza este cea legata de un loc de munca, de o realizare profesionala, de obtinerea unui statut mai bun material.

In seara zilei de 5 octombrie, in sectorul casei a XII-a, se va produce faza de Luna Plina in Berbec care ii poate impinge spre initiative pripite sau inoportune motivate de imprejurarile care nu le convin ideologic, religios, politic, juridic sau moral.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Taur:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: