Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 30 – 05 Iunie 2015


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 30 – 05 Iunie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 30 – 05 Iunie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 2 iunie cumpatarea tradeaza un impuls astral spre o necesara “stingere” a conflictelor in beneficiul calmarii spiritului cu un rezultat imediat asupra starii de sanatate, mai ales asupra sistemului neuro-vegetativ, responsabil de o serie de tulburari de moment ale unor functii, ceea ce nu reprezinta o boala in sine ci un disconfort interior, pe fondul exceselor de tot felul.

Si munca fara noima e un exces. Diferit ca impact asupra nativului este tranzitul Lunii din perioada 31 mai – i iunie, prin casa a VII-a, care strica tot ceea ce s-a obtinut prin auto-control cu o zi-doua in urma. Sunt posibile conflicte cu partenerii de toate categoriile.

Contextul nu e bun mai ales pentru psihic pentru ca le va induce nativilor tot felul de reactii paguboase: ambitie exagerata, cramponare de o idee, o situatie, o ipostaza de viata, dorinta acuta de revansa, tentatia a face ceea ce nu trebuie, nu e frumos pentru a obtine un avantaj intr-un conflict, indiferent de ce natura ar fi el, disponibilitatea de a face (sau accepta daca li se propune de catre altii), ca “ultima solutie” a iesirii din impas, a unor artificii sau tainuiri care, daca au o legatura cu justitia, nu vor trece nedescoperite si nepedepsite.

Pe 2 si 3 iunie pot primi bani si beneficii de la institutii, pe cale legala sau dintr-o relatie cu strainatatea. Pe 2 iunie, pe axa banilor (casele II – VIII) Luna Plina poate scoate la iveala noi resurse dar poate sublinia si multe nereguli ce nu trebuie lasate sa corodeze domeniul banilor. Pe 4 si 5 iunie se framanta, fac tot felul de analize fiind in stare sa abordeze cu luciditate aspecte de viata personala delicate.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Taur:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: