Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 29-05 Mai 2017


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 29-05 Mai 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 29-05 Mai 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 29 si zorii zilei de 30 aprilie, va continua seria problemelor, mai mari sau mai mici, legate de bani, cheltuieli, plati, retributii. Uneori, discutiile pe aceasta tema, cu cei vizati sa rezolve aceste chestiuni, se pot desfasura pe un ton ridicat.

Intre 30 aprilie (dupa ora 04:48′) si dimineata zilei de 2 mai, perioada mai rezervata: Taurii nu vor avea chef de intalniri si schimburi de impresii. Vor fi mai tacuti, mai rezervati, mai prudenti. Perioada buna pentru acumularea cunostintelor prin memorizare. Numeroase premize legate de salariu, loc de munca, contracte, parteneri sau sperante si idealuri care se bat cap in cap ori care nu pot fi rezolvate decat cu pretul unei renuntari sau al unui compromis.

Intre 2 mai (dupa ora 07:12′) si 4 aprilie la amiaza, este posibil sa apara primele disonante legate de familie si profesie sau postura publica. Pentru moment, Taurii vor constientiza ceea nu pot sa faca, adica pana unde se intind capacitatilor personale sau ale atributiilor si virtutilor lor practice.

Intre 4 aprilie (dupa ora 12:47′) si 6 iunie, preocupari legate de educatia copiilor, de plasamentul cel mai adecvat pentru continuarea studiilor acestora in functie si de cheltuielile pe care vor trebui sa le sustina. In alt plan, dorinta de limpezire a sentimentelor, analiza lucida a tuturor situatiilor care au generat emotii de natura sa-i tulbure. Se mentine, ca nota generala, o stare de sanatate marcata de nervozitate, frecvente dezechilibre organice, tulburari ale functiilor cerebrale sau psihice (insomnii, migrene, tulburari vizuale, auditive, agitate, surescitate) de mai mica sau mai mare intensitate, in functie de varsta sau de tablou clinic general care se vor reflecta si in felul concret de a gandi, de a vorbi, de a decide sau de a relationa pana spre 9 mai, in aceasta nota si, dupa aceea, cu alte note particulare, pana spre 20 mai a.c.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Taur:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: