Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 28 – 06 Martie 2015


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 28 – 06 Martie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 28 – 06 Martie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Saptamana viitoare este atat de lipsita de evenimente esentiale incat nativii care au fost pana mai ieri, tinuti in priza de contextul astral, isi vor pune intrebarea (naiva, desigur!) daca nu cumva au fost uitati de astre. Multe case goale de planete si implicit de tranzite cu efectele lor posibile in viata de fiecare zi.

Sase dintre planete se afla pe casele XI si XII de unde nu pot determina prea multe fapte de viata. Totusi, decelam o suprasolicitare in plan fizic si fiziologic. Taurii vor fi agitati fara motiv, se vor enerva fara motiv, iar aceasta neliniste le va lua somnul, tihna de masa, dar, poate, mai important decat toate acestea, le poate atenua obiectivitatea si luciditatea.

Multa lume, vazand cum le sare tandara din orice, ii poate ocoli, asteptand sa aiba cu ei un dialog coerent dupa ce le va fi trecut aceasta stare de rumoare interioara. Ei insisi vor constata ca, in afara unui mod de viata zilnic mai putin eficient, se vor confrunta cu migrene, cu tulburari trecatoare de vedere care ii vor obliga sa-si puna “picaturi in ochi”, etc. pe o alta directie de viata, in cazul altora, unii oameni ostili planuiesc ceva.

Un blocaj, o razbunare? Cine stie! Casa prietenilor e cam haotica, fiind marcata cand de mari gesturi de generozitate, cand de manifestari inexplicabile de reticenta, ostilitate sau antipatie. La randul lor, pot primi ce au oferit. Luna Plina cade chiar pe aceasta casa care poate duce o relatia la limita rezistentei ei. Dar mai priveste si casa relatiilor cu copiii, unde parintii nu mai sunt toleranti si pun piciorul in prag sau dicteaza noi “reguli de ordine interioara” de genul “de acum in acolo sa nu mai vad, sa nu mai aud, sa nu…”.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Taur:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: