Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 25 – 31 Iulie 2015


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 25 – 31 Iulie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 25 – 31 Iulie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Planetele din Leu alimenteaza conflictele ce se nasc in sanul familiei din care provin sau intre rudele apropiate. Binele pe care il gandesc aceia si tentatia de a-l pune in aplicare nu este si binele nativilor.

Dimpotriva, initiativele acelora sunt menite sa-i incurce si sa-i complice si mai tare. Pe 31 iulie si apoi, pe 1 august, Taurii nu trebuie sa piarda controlul atunci cand e vorba de blocajele pe segmente importante de viata si activitate, mai ales ca, atunci, pe aceasta directie, va opera intens faza de Luna Plina. In siajul aceluiasi context astral se inscrie si perioada 25 si 26 iulie (pana la ora 16) cand Luna in tranzit rascoleste si relatiile conjugale sau parteneriale de orice natura. Cei nascuti in Taur pot reactiona brutal dar atitudinea vehementa sau duritatea verbala nu presupune ca au si dreptate.

De aceea, derapajele pe acest fundal astral se pot petrece cu mai multa usurinta decat in alte dati, punandu-i pe nativi in situatii vinovate sau chiar vulnerabile. Intre 26 iulie dupa-amiaza si 28 iulie, unii fac diligente cu privire la bani, dividende, actiuni, procente in relatiile oficiale cu institutiile din tara sau din strainatate.

Zilele de 29 si 30 iulie pot fi mai linistite, aducandu-i pe Tauri in situatia de a se calma si de a reflecta obiectiv la cele intamplate. Pe 31 iulie ei vor fi obligati sa-si apere imaginea sau sa aiba initiative menite sa-i scoata din anonimat ori sa-i puna intr-o lumina favorabila. Atentie la sugestia pe care o pot da o serie de gesturi aparent nesemnificative: o grimasa, tonul vocii, un suras, un gest lipsit de eleganta, o aluzie pot da informatii despre un posibil viitor rival sau despre intentiile unui dusman (25 si 26 iulie).

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Taur:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: