Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 23 – 29 Mai 2015


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 23 – 29 Mai. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 23 – 29 Mai. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pentru multi dintre cei nascuti in zodia Taurului se desfasoara tot felul de ganduri, intentii si evenimente in jurul problemelor puse de bani, datorii, taxe, eventuale castiguri.

Atentie: nu toate solutiile la care se ajunge sub imperiul presiunii timpului sau al unor constrangeri exterioare sunt cele indicate ori suficiente pentru a rezolva problema in sine. De multe ori se poate actiona sub imperiul nervilor, al discutiilor in contradictoriu, al exagerarilor de ambele parti.

Unora li se pot cere inapoi sumele de bani acordate cu ceva timp in urma de catre reprezentantii unor institutii; alteori, intrarea in posesia banilor promisi se va dupa tergiversari, explicatii, insistente.

Chestiunile casnice, gospodaresti stau sub semnul intrarii in normalitate dar, de multe ori, se nasc opozitii sau contradictii; adesea, cei care ii vor deranja pe nativi vor fi chiar membrii familiei lor. Zile total neindicate pentru a se rezolva chestiuni sufletesti – 23, 24, 25 mai dimineata. Parintii nu sunt intelegatori cu copiii, altii devin inflexibili in fata capriciilor acestora, nascandu-se astfel tot felul de riposte vehemente, de-o parte si de alta. Cei implicatii in relatii sentimentale pot fi dezamagiti.

Aventurile incepute pe acest context vor sfarsi prost sau vor genera, in perioada urmatoare tot felul de necazuri (mana proasta la femei, pentru barbati). Situatii alunecoase, complicate, greu de definit la locul de munca. Nu intrati in conflicte, nu va aliati vreunui grup de presiune sau sicane la locul de munca. Distantati-va de conflictele care se nasc pentru ca nu cunoasteti adevarate motive pentru care ele izbucnesc.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Taur:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: