Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 22-28 Aprilie 2017


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 22-28 Aprilie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 22-28 Aprilie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Perioada dintre 22 si 24 aprilie noaptea poate fi petrecuta intr-un mod placut alaturi de prieteni. Nativii vor putea avea parte de mici ajutoare si sustineri venite de la apropiati.

Intre 24 aprilie (dupa ora 03:33′) si 26 aprilie dimineata, se configureaza o dinamica interioara speciala. Taurii nu avea liniste. Multe fleacuri de peste zi nu le vor da pace si, tot analizand si cantarind provocarile cotidiene, Taurii vor reusi sa se enerveze, sa-si strice somnul si sa ia, la manie, tot felul de decizii belicoase. In acest context, noaptea nu va fi, pentru ei, un sfetnic bun.

Intre 26 aprilie (dupa ora 04:57′) si noaptea de 28 aprilie, comportamentul acestor nativi va trada dorinta lor clara de a se fixa pe o directie, de a sustine un plan personal de viata si activitate cu indarjire, cu atat mai mult cu cat, pe casa I a cerului lor astral se va produce, in ziua de 26 aprilie, la ora 15:16′ faza de Luna Noua in Taur, ceea ce va reprezenta, concret dar si metaforic astral, inceputul unei noi perioade sau al unui nou stil de viata. Doar ca aceasta dorinta de constructie personala va fi pusa la incercare, chiar din 28 aprilie (dupa ora 04:39′), de impactul pe care il vor avea asupra lor alte doua evenimente astrologice: intrarea planetei Venus in zodia Berbecului, semn pe care il va traversa pana pe 6 iunie, si schimbarea axei pe care vor evolua Nodurile Lunare (“Sensul Vietii si Pedeapsa in Viata”), care vor parasi axa Fecioara/Pesti si vor aborda axa Leu/Varsator, facand astfel o dubla cuadratura cu Soarele lor natal, la grade diferite, pana in noiembrie 2018.

In plan restrans, din 28 februarie se vor acutiza situatiile in care se va pune problema banilor obtinuti din salariu sau orice alta forma de plata a muncii prestata de catre nativi. Nota generala este de nemultumire, de contestare a unei masuri restrictive sau poate fi vorba chiar de un abuz comis asupra drepturilor lor banesti.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Taur:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: