Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 21 – 27 Martie 2015


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 21 – 27 Martie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 21 – 27 Martie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Peisajul astral din Berbec le induce unora dintre cei nascuti in Taur o stare de nervozitate ce nu poate fi rezolvata nici cu un calmant, nici cu un sfat. Poate ca solutia unei relaxari trebuie cautata in alta parte, adica… in ei insisi.

Totul e o forfota interioara si o sursa de reactii intempestive. Totul ii enerveaza, totul ii deranjeaza, intra la ganduri din te miri ce si se ambaleaza dezordonat. De aici, se poate trage concluzia unei stari care, desi nu sugereaza o boala anume, arata a dezordine nervoasa si tulburare emotionala.

Acest tranzit este dificil pentru ca ii copleseste uneori cu prea multe pricini pe care ei le amplifica si le complica, tot despartind firul in patru. Organismul lor va reactiona prin insomnii, migrene, agitatie, tulburari de vedere, procese mentale defectuoase, tensiune psihica, pusee de febra.

Dupa 23 martie, tabloul reactiilor personale se poate atenua dar nu va inceta sa se manifeste ca atare. In familia unora se pot instala stari conflictuale, chiar daca nu explicite, cel putin vizibile: ostilitate, politica tacerii, refuzul cooperarii, izolare, gesturi cu valoare simbolica (trantitul usii, al farfuriei pe masa, mai ales in fata celui considerat vinovat de o anume stare de lucruri, comportament refractar).

Relatii cu prietenii vicioase prin incapacitatea de a intui logica unor cuvinte, explicatia unor gesturi sau intentia unor hotarari pe care acestia le initiaza. In prima clipa sunt tentati sa intre in jocul acelora, ba chiar sa se simta flatati, pe ideea ca li se da atentie (semn al pretuirii): de fapt la mijloc este o manipulare pe care, agitati cum sunt, nu o pot intelege. De aici amagiri prezente si dezamagiri viitoare.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Taur:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: