Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 18 – 24 Iulie 2015


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 18 – 24 Iulie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 18 – 24 Iulie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 18 iulie Taurii “iau foc”. Se aprind cam tare pe chestiuni de familie (relatii, interese, sentimente, gesturi, fapte sau cuvinte), pe care le pun la inima. Soarele si Mercur vor tranzita casa a IV-a si de aici iarasi o serie de chestiuni care apar brusc, par a fi urgente sau importante si care ii obliga sa ia decizii.

Poate ca felul in care vad ei lucrurile intr-o chestiune de familie va aprinde spiritele pe 24 si 25 iulie cu sotul sau sotia care va adopta o pozitie diferita de interesele sau disponibilitatea nativului.

Intre 19 si 21 iulie vin cu preocupari legate de copii (educatie, sanatate, invatamant-scolaritate), asociate de multe ori si cu cheltuieli. Pentru o saptamana, incepand cu 19 iulie, Venus ii poate ajuta in chestiuni practice, de mica importanta. Intre 22 si 24 iulie dimineata Taurii vor sa munceasca dar mai mult vorbesc: fac schimburi de idei, de impresii, cer informatii, solicita cooperarea cuiva.

Uneori aceste demersuri se pot dovedi pierdere de timp. Ziua de 23 iulie le aduce in tandem, perechea Soare/Mercur in Leu, in casa a IV-a, unde, timp de o luna, va determina destule initiative si masuri fie de protejare a unui patrimoniu, fie de adjudecare prin proceduri juridice.

Din 24 iulie dupa-amiaza si pana pe 26 iulie, casa a VII-a a parteneriatului va trece prin momente neplacute de stres, nemultumire, suparare sau poate chiar mai mult decat atat, in functie si de harta personala. Se pot pune in discutie chestiuni de drept, de principiu moral, de autoritate, de maniera a exercitarii unei activitati. Discrete probleme de sanatate legate de fiziologia organelor localizate la nivelul capului sau la nivelul rinichilor ori chiar intr-o legatura de determinare a acestora.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Taur:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: