Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 17-23 Octombrie 2014


Horoscop urania gemeni libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 17-23 Octombrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 17 Octombrie – 23 Octombrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In ziua de 23 octombrie, Venus, planeta guvernatoare a celor care s-au nascut in zodia Taurului, va intra in Scorpion, semn aflat in opozitie cu cel natal. Un strop de noroc intr-o mare de mici nemultumiri sau poate doar “indulcirea” lor, ceea ce le poate face mai suportabile ori mai lesne de rezolvat.

Dar acest tranzit le deschide poarta mai ales femeilor spre tot felul de crize de gelozie si invidie carora le pot cadea victime. Nici in domeniul conjugal lucrurile nu stau echilibrat. Poate ca, in ansamblu, saptamana aceasta mai pot beneficia de blandetea tranzitului venerian (nu se spune “venusian”) prin Balanta, adica prin domiciliu, dar cu cat se vor apropia de 23 octombrie, cu atat mai mult se va intensifica o serie de stari de spirit care vor altera intrucatva relatiile conjugale.

Nu toate iesirile au rost, unele nu au nici o logica, alta decat a unor trairi si emotii afectate de Luna Noua in Scorpion, de eclipsa si de intreaga incarcatura a contextului astral pe care saptamana sfarseste. Atentie majora pentru toti cei implicati in procese, anchete, expertize, evaluari, depozitii, marturii. Riscul de a fi tradati sau pusi in situatii grele, neplacute sau periculoase abia incepe. Analizati amanuntit comportamentul celor cu care fie va aflati de mai mult timp in conflict deschis, fie cu cei care au inceput, aparent nemotivat, sa se poarte dusmanos sau poate doar ciudat cu dv., fiindca in realitate exista o motivatie bine ticluita.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Taur:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: