Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 15-21 Aprilie 2017


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 15-21 Aprilie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 15-21 Aprilie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 15 aprilie si inceputul noptii de 17 aprilie, ar putea fi nevoie ca nativii sa aiba o initiativa sau sa faca demersurile necesare intrarii in legalitate ori a normalizarii relatiilor de natura financiara intre ei si persoane particulare sau institutii pe baza unor contracte, conventii si intelegeri verbale.

Intre 17 aprilie, dupa ora 02:05′ si 19 aprilie, la pranz, Taurii vor simti nevoia intensa de sti exact pe ce si pe cine sa se bazeze in viata de fiecare zi. Uneori, planurile lor vor avea nevoie de un lant de mici acte/fapte care sa le netezeasca drumul spre un demers important. Alteori, ei vor simti nevoia sa elimine indoielile si eventualele surprize din activitatea lor. Dorinta de clarificare si temei in convingerile si idealurile lor.

Intre 19 aprilie, dupa ora 13:52′ si seara zilei de 21 aprilie, posibile posturi publice; Taurii pot fi activi in viata sociala sau pot fi provocati sa se exprima intr-un cadru oficial.

In ziua de 20 aprilie, la ora 00:27′, Soarele va parasi zodia Berbecului, intrand in semnul Taurului, respectiv in casa I a acestor nativi, permitandu-le, timp de o luna de zile, refacerea personala si reorientarea spre prioritatile viitorului ciclu astral de un an, pe care il vor deschide cu acest prilej.

Pe 21 aprilie, la ora 13:32′, Marte va intra in zodia Gemenilor, respectiv in casa a II-a a banilor, ceea ce le va spori capacitatea de a munci si de a gasi noi solutii financiare.

Din 21 aprilie, dupa ora 22:43′, prietenia va juca un rol placut sau, uneori, poate ca, esential; Taurii vor avea nevoie sa primeasca afectiunea, prietenia, simpatia si increderea celor apropiati. Revenita la miscarea directa, Venus, Guvernatoarea zodiei Taur, in sectorul casei a XI-a, va permite, alaturi de restul planetelor din Pesti, imblanzirea relatiilor tensionate, impacarile si revenirea la sentimente mai bune intre nativi si cunoscutii lor.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Taur:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: