Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 13-19 Mai 2017


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 13-19 Mai 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 13-19 Mai 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 13 si 14 mai dimineata, disensiuni cu rudele sau cu reprezentantii unor institutii de la care nativul asteapta o rezolvare fericita a problemelor materiale sau strict banesti. Dialogurile se pot incinge iar reprosurile si observatiile taioase vor curge si de-o parte si de alta. A nu se face risipa de bani, a nu se angaja in proiecte pentru care se cere un avans, a evita tranzactiile hazardate, entuziasmante, la prima impresie, dar vicioase la o cercetare mai atenta.

Intre 14 mai, dupa ora 08:38′, si 16 mai seara, nativii vor simti nevoia sa-si limpezeasca gandurile, sa gaseasca o logica in tot ceea ce li se intampla pentru a avea o abordare corecta. Etapa a prudentei si analizei atente.

Intre 16 mai, dupa ora 20:50′, si 19 mai dimineata, posibile provocari profesionale, mai ales in planul expunerii publice, cand nativul ar putea fi obligat sa se exprime deschis, sa faca declaratii, sa-si prezinte un punct de vedere in fata unei audiente exigente si nu neaparat binevoitoare. E nevoie de mult tact pentru a nu deranja niste orgolii. Contextul beneficiaza de contributia energica a Soarelui pana pe 19 mai.

Pe 16 mai dimineata, Mercur va intra in zodia Taurului, respectiv in casa I, prilej pentru Tauri sa gaseasca, prin dialog, rezolvari, fie si de moment, temporare, ale unor aspecte de viata personala. Mult interes pentru latura materiala, pragmatica, concreta si pecuniara a vietii.

In restul zilei de 19 mai, dupa ora 06:52′, posibile intalniri cu prietenii care fac placere; Taurii vor cauta tovarasia acelor cunostinte cu care se afla pe aceeasi lungime de unda, cu care se intalnesc in preocupari, gusturi si idealuri comune. Aspect delicat, intreaga saptamana, pe casa sanatatii si a muncii, unde pot aparea disfunctii trecatoare. Pentru femei ar mai putea fi vorba de probleme legate de fiziologia pielii, in general, sau a tenului, in special.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Taur:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: