Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 12-18 August 2017


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 12-18 August 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 12-18 August 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 12 si 13 august, la pranz, framantari interioare nascute din tumultul unor evenimente de data recenta care pun probleme, uneori, greu sau chiar foarte greu de acceptat si gestionat. O cauza ar putea fi cea legata de masurile legale care sunt aplicate la locul de munca si care, intr-un fel sau altul, ii nemultumesc. Discutiile pe aceasta tema nu sunt de natura sa clarifice situatia, cel mult sa intareasca ideea ca nu au cum sa schimbe ceva si ca nu le ramane decat sa se supuna noilor conditii de munca. Posibile tulburari ale functiilor cerebrale (insomnie, agitatie, stare de nervozitate, instabilitate psiho-emotionala, iesiri necontrolate) in functie si de tabloul clinic al fiecarui nativ.

Intre 13 august, dupa ora 13:40′ si 15 august, dupa-amiaza, efort mare de stabilizare organica, de stapanire de sine si de control al situatiilor de viata ivite, care ii afecteaza sau evenimente care au loc in familia din care provin si care ii obliga sa actioneze intr-un anumit fel. Pe 14 august, Mercur va intra in miscare aparent retrograda si, timp de trei saptamani, le va provoca indoieli si razgandiri in plan afectiv si la nivelul relatiilor personale, pe care le vor analiza, in repetate randuri, pentru a descoperi adevarul din spatele lor. Joc al aparentelor si al ambitiei nativilor de a nu se lasa amagiti de un partener de suflet, asupra caruia incep sa aiba indoieli din ce in ce mai mari.

Intre 15 august, dupa ora 17:06′, si 17 august seara, discutii in vederea obtinerii unui statut financiar mai bun dar si efortul de a solutiona o chestiune litigioasa pe calea justitiei ori pe o alta cale permisa de legislatie, dar cu slabe sanse de reusita, in acest rastimp.

Intre 17 august, dupa ora 19:13′ si 18 august, dialoguri incomode, informatii care “ii opresc din drum”, motive ca Tauriisa se teama de consecintele neplacute ale unui schimb de opinii provocator.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Taur:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: