Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 11 – 17 Iulie 2015


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 11 – 17 Iulie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 11 – 17 Iulie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 11 iulie sunt posibile stari de nervozitate si nemultumire pe care vor fi obligati sa si le reprime fiind vorba de un membru de familie sau de un partener ori o chestiune contractuala ce trebuie mentinuta cu orice pret.

Pe 12, 13 si 14 iulie dimineata ei poarta discutii in legatura cu niste bani ce trebuie sa le fie alocati in schimbul unei activitati care nu tine de salariu sau munca retribuita in mod regulat. Din dupa-amiaza zilei de 14 iulie si pana pe 16 iulie seara viata ii pune in tot felul de situatii pe care trebuie sa le gestioneze atent.

Tendinta astrala generala este de nemultumire, de neputinta, de drumuri intortocheate la propriu si la figurat. Dar tentatia de a recurge la solutii de mana-forte trebuie reprimata si, in ciuda dificultatilor de moment, si mai ales a opiniilor contrare altora, trebuie sa faca uz de rabdare, diplomatie, capacitate de a se ridica deasupra provocarilor de moment. In acest rastimp, pe 16 iulie, pe aceasta directie a caselor III – IX se construieste si faza de Luna Noua, ceea ce presupune ca o relatie, un dialog, un tip de comunicare pleaca de la zero, incepe acum sub semnul stresului si al ipostazelor neconvenabile pe diferite directii.

Aspectul este riscant si in ceea ce priveste sustinerea examenelor. Pe 17 si 18 iulie Taurii vor fi manati de dorinta de a face un lucru bun in casa sau pentru casa, confort, functionalitate. Unii vor avea un motiv de mandrie sau satisfactie legat de un eveniment din viata unei rude apropiate care inregistreaza un succes.

Intreaga saptamana unii pot avea probleme de constiinta in legatura cu o optiune iminenta sau in legatura cu un cadru mai larg de viata si activitate care nu-i multumeste ori, mai rau, care ii pune in situatii neplacute, costisitoare ori vulnerabile.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Taur:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: