Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 10-16 iunie 2017


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 10-16 iunie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 10-16 iunie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In prima parte a zilei de 10 iunie, continua seria preocuparilor legate de veniturile obtinute din salarii si alte forme de plata a muncii prestate de ei precum si a incasarilor sau beneficiilor in natura ca rezultat al unui demers intermediat de unele persoane sau institutii. Desi, la prima vedere, unele solutii par a rezolva situatia creata, cel putin pe moment, totusi, fiecare varianta are o latura periculoasa prin consecintele pe care le va genera, din categoria “pretului prea mare” ce va trebui platit, mai tarziu.

Intre 10 iunie, dupa ora 14:37′, si inceputul zilei de 13 iunie, Taurii vor fi neimpacati. Trecutul nu le da pace. Ei analizeaza o situatie care nu le-a fost favorabila sau pe care au impresia ca nu au gestionat-o cum trebuia si apoi incearca sa identifice o portita de reparare a premizei irosite. Taurii nu vor avea cheful si nici starea necesara pentru a asculta stafurile oneste ale celor apropiati, mai ales ale fratilor, si vor face tot cum “ii taie capul”, afisand o dezolanta incapatanare. Moment astral mai putin favorabil pentru cei care sustin examene.

In dupa-amiaza zilei de 10 iunie, Jupiter va reveni la mersul direct, exercitand, pana la toamna, o influenta buna, majora ca intensitate, care le va permite celor suferinzi sa depaseasca mai usor si mai repede o boala sau o afectiune cronica. Jupiter, le poate oferi multora posibilitatea sa-si gaseasca un loc de munca sau sa rezolve un litigiu care priveste activitatea profesionala curenta.

Intre 13 iunie, dupa ora 02:45′ si prima parte a zilei de 15 iunie, sansa in plan personal. Poate fi vorba si de protectia exercitata de planeta Venus, Guvernatorul lor, care-i poate feri de un accident sau care poate minimiza un risc iminent.

Intre 15 iunie, dupa ora 13:18′ si 16 iunie, ipostaze placute in relatia cu un prieten care le poate arata simpatie, intelegere si solidaritate.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Taur:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: