Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 09 – 15 Mai 2015


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 09 – 15 Mai. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 09 – 15 Mai. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 9 mai se poate inregistra o tendinta de insingurare sau izolare de orice sursa emotionala. Intre 10 si 12 mai, nativii din Taur se vor simti motivati si justificati sa faca tot felul de gesturi vizibile, de a se face remarcati.

Unora tentativa le poate reusi dar sunt si destule riscuri: de a fi criticati, ironizati sau de a li se cauta cusururi in orice demers public si socio – profesional. Intre 12 mai dupa-amiaza si 14 mai ei se pot replia in relatiile de prietenie ca un refugiu in relatiile comode, unde se simt in siguranta si de unde pot primi sustinere ori ingaduinta sau pentru a consolida relatiile nou aparute in campul lor existential.

Pentru asta vor fi tentati sa faca o serie de gesturi de amabilitate despre care stiu ca vor avea darul de a starni simpatia celor vizati. Nu este ceva condamnabil, nu se pune problema “cumpararii” bunavointei ci mai mult a sensibilizarii unei persoane.

Din tot felul de motive, intre dupa-amiaza zilei de 14 mai si pana pe 16 mai la pranz, Taurii vor “fierbe! Nu se pot detasa cu gandul de o serie de conjuncturi care nu le-au fost propice dezvoltarii unui plan sau de acele situatii cand ei nu au fost la inaltime ori nu au fost apreciati asa cum sperau. Incepand cu 12 mai dimineata, Marte va intra in casa banilor si-i va impinge sa faca tot felul de gesturi menite sa rezolve o chestiune baneasca.

Vorbesc, se agita, fac demersuri, explica, cer. Total neindicata in acest sens, este insa ziua de 15 mai, cu o marja de toleranta de o zi inainte si dupa acest reper, cand pot sosi vesti alarmante, dar mai ales cand se poate consolida un refuz din partea unei persoane sau al unei institutii, epuizandu-se astfel o directie de evolutie baneasca luata in calcul de nativ.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Taur:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: