Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 06 – 12 Februarie 2016


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 06 – 12 Februarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 06 – 12 Februarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Ziua de 6 februarie le poate da unor nativi tendinta de a se gandi la motivatia interioara pentru faptele sau optiunile lor din trecut care, acum, trebuie sa fie corectate, prin noi decizii. Le poate trece prin minte cate o solutie interesanta, demna de a fi pusa in practica dar, pentru care nu au energia sau convingerea necesara pentru a o pune in practica, isi vor pierde timpul consultandu-se cu unii si cu altii pentru a gasi argumentele necesare consolidarii directiei vizate.

Alte persoane pot primi vesti cu caracter administrativ in legatura cu un proiect ce priveste strainatatea, oameni si institutii la distanta de locul in care traiesc. Acestea presupun comunicarea unor termene sau conditii materiale (acte necesare, demersuri oficiale, documentatii) ce trebuie rezolvate pentru a fi acceptati intr-un context profesional sau de perfectionare personala prin invatatura, studiu, practica etc.

Intre 7 si 9 februarie (pana la ora 11 dimineata), in prim-planul atentiei lor vor fi premizele socio-profesionale. Luna Noua in Varsator, prin relatiile proaste pe care le va crea cu Marte, va radicaliza o serie de demersuri: unele initiative vor fi stavilite prin conditii exterioare proiectului, greu de solutionat, prin opozitia unor superiori, prin viciile unui parteneriat sau ale unei colaborari care isi dezvaluie, acum, riscurile.

Intre 9 februarie (dupa ora 11) si 11 februarie (pana la pranz), Taurii ar dori sa se intalneasca cu prietenii ca sa gaseasca o impacare sufleteasca dar aceasta tendinta interioara este risipita de reticentele personale, de frica de a nu se afla prea multe despre ei, de o jena financiara sau chiar de sentimentele contradictorii resimtite fata de acele persoane.

Pe 11 si 12 februarie, Taurii vor fi persoane dificile, concentrate pe problemele de sanatate (migrene, enervari, anxietate, furie indreptata cuiva anume etc.) sau pe conflictele de munca si activitatea zilnica de care nu se pot detasa.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Taur:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: