Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 05-11 Noiembrie 2016


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 05-11 Noiembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 05-11 Noiembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 5 si 6 noiembrie (pana la ora 16), nativii vor face efortul sa-si infranga reticentele sau indoielile personale pentru a putea face niste schimbari importante in viata lor. Frica de necunoscut, teama de a nu strica echilibrul prezent pentru o virtute viitoare ii fac sa ezite, sa analizeze o varianta de zeci de ori, fara a reusi sa iasa insa din vechea ecuatie. Paleta cauzelor pentru care Taurii bat pasul pe loc este destul de larga: astfel, in afara spaimei in fata viitorului, se mai pot manifesta o serie de limite in domeniul instructiei, educatiei, mentalitatii, experientei de viata care le atenueaza capacitatea de intelegere si analiza lucida. In acest sens, cel mai afectat va fi, de la sfarsitul saptamanii viitoare pana in decembrie, sectorul muncii si al gasirii (sau acceptarii) unui plasament profesional.

Intre 6 noiembrie dupa-amiaza si 8 noiembrie, moment de suspans, surprize de mici proportii dar si socuri care le vin Taurilor din partea partenerilor; ele vor continua, cu intensitati diferite si in zilele urmatoare. O zi “neagra” in acest sens, 11 noiembrie.

Intre 9 si 11 noiembrie dimineata, desi relatiile cu prietenii le vor parea nativilor bune, frumoase, calde, umane, sincere, in realitate va fi vorba de multa prefacatorie, de un ambalaj frumos dar gaunos, al asa zisei prietenii. Nu-i mai putin adevarat ca si nativii se vor dovedi, in aceasta perioada, creduli sau lipsiti de vigilenta necesara.

Din 9 noiembrie Marte va traversa casa a X-a, obligandu-i sa intre in valtoarea unor evenimente ce vor putea fi denumite socante. In restul zilei de 11 noiembrie (dupa ora 4 a.m.) se va putea vorbi de o stare de spirit agitata, de multa enervare reprimata, de un fond psihic irascibil si de tendinta de a riposta brutal, stricandu-si repede bruma de echilibru interior. Nota generala, care se va pune din 9 noiembrie pana la inceputul lunii decembrie, priveste locul si rolul lor in viata sociala si profesionala si rezolvarea conflictelor.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Taur:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: