Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 05 – 11 Decembrie 2015


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 05 – 11 Decembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 05 – 11 Decembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In prima parte a perioadei analizate de noi (5, 6 si prima parte a zilei de 7 decembrie), multi dintre nativi vor fi activi si vor munci.

Nota generala este sa recupereze timpul pierdut, sa intre in normalitate. Din punctul de vedere al sanatatii, aceste doua zile si jumatate se pot dovedi epuizante, presarate cu momente cand vor avea impresia ca organismul ii lasa balta dintr-o clipa in alta. Din 7 decembrie dupa-amiaza, ora 14.00, natura astrala a acestor tranzite schimba cu totul registrul. Problemele parteneriale, mai ales cele de cuplu, ii preocupa in mod special. Sentimentele sunt amestecate, contorsionate.

Cu siguranta, aceasta “insiropare” in tristete, revolta, ciuda nu le va permite sa se bucure de aceste zile. Pe acest fundal incarcat de resentimente pot avea initiative neinspirate. De exemplu, sa creada ca orice pe lumea asta se cumpara ori ca banii deschid toate usile.

Chiar daca in alte dati acest principiu a functionat, acum e mai indicat sa se abtina sau sa aiba rabdare pana cand realitatea le va aparea in structura ei adevarata, pentru a putea decide in chip rezonabil, intr-o directie sau alta. Pe 10 si 11 decembrie, banii, mai ales pe o relatie cu strainatatea, pe care trebuie sa-i primeasca, sa-i cheltuiasca sau sa-i investeasca, ii preocupa.

Poate fi un moment de satisfactie sau o turnura – pe 11 decembrie va fi Luna Noua – si un inceput se ridica la orizont. Mercur va intra, in ziua de 10 decembrie, in casa a IX-a a gandurilor inalte care, prin modelarea mercuriana, va primi un suflu de pragmatism.

Taurii vor fi interesati de propasirea lor intr-o directie de viata si activitate, de cele mai multe ori de slaba notorietate, in schimb, de un real echilibru material. Mai avantajati de acest context vor fi, pana pe 2 ianuarie 2016, cei tineri.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Taur:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: