Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 04 – 10 Iulie 2015


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 04 – 10 Iulie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 04 – 10 Iulie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intrarea planetei Mercur in zodia Racului, respectiv in casa a III-a a acestor nativi, in ziua de 8 iulie, este de natura sa-i influenteze direct si personal in tot ceea ce tine de capacitatea lor de a vorbi, de a raspunde unor intrebari, de a se prezenta la un examen, de a face fata verificarii cunostintelor, de a participa la o discutie libera, deschisa.

Desi ii face mai lenti in reactii, ceea ce nu e rau, pentru ca astfel nu vor comite greseli din graba sau din superficialitate, Mercur ii va face mai timizi, mai nesiguri, ceea ce nu e factorul astral cel mai bun pentru o prestatie de tip “examen”, indiferent de natura lui sau de varsta nativului, lasand celor ce il evalueaza impresia ca nu e sigur pe cunostintele sale.

Tranzitul e avantajos, in aceste ipostaze, pentru probele scrise sau pentru probele tehnice unde e nevoie de rabdare, tenacitate si finete. Drumurile se vor putea desfasura cu opriri, reveniri sau piedici de tot felul. Relatiile cu fratii, vecinii sau cunoscutii ocazionali se pot complica intre 8 si 23 iulie.

In functie de harta personala, acest tranzit isi mai poate pune amprenta inducand reticenta, lipsa de incredere, tendinta de a renunta sau amana, suspiciune, emotivitate, hipersensibilitate. Despre unii se poate vorbi sau pot fi pusi in discutie intre 4 si 5 iulie; aparenta unor astfel de situatii este de justificata aducere la normal, de verificare sau de punere la punct desi, in realitate, ea poate fi o exagerare, un abuz, un exces de zel.

Pe 6 si 7 iulie intalnirea cu un prieten poate fi un bun prilej de relaxare sau evadare din cotidian. Intre 8 si 9 iulie se pot inregistra fluctuatii ale starii organice marcata de migrene sau enervari trecatoare. Pe 10 si 11 iulie Luna va tranzita semnul lor natal, dandu-le mai multa stabilitate fizica si psihica.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Taur:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: