Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 01 – 07 August 2015


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 01 – 07 August. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 01 – 07 August. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

“In sanul familiei” este una dintre formulele de viata care ii ademeneste pe acesti nativi care, acum au si un sprijin din partea astrelor si tot ceea ce fac este spre binele acesteia. Unii au motiv sa se mandreasca sau sa profite de pe urma renumelui sau valorii personale a unuia sau mai multor membri de familie, in special parinti.

Casa in care locuiesc si modul lor de viata incep sa capete o valoare deosebita in aceasta perioada dar, de-a lungul perioadei analizate de noi, pot aparea mici neimpliniri sau situatii deranjante (mai ales pe 1 si apoi pe 6-7 august), tulburari de impact social a functiei, profesiei sau imaginii lor. Uneori, acestea pot fi preavizul unor conflicte ce stau sa izbucneasca, alteori ele se reflecta asupra familiei in chip alarmant.

Pe 2 si 3 august, unii doresc sa se vada cu o serie de persoane care “le fac bine”, adica in prezenta carora se simt degajati, aceia le ofera sprijin moral, simpatie si solidaritate ori vreun ajutor de care au nevoie in acest moment. Pe 4 si 5 august se aduca o serie de fleacuri intr-un manunchi enervant care le provoaca dureri de cap la propriu si la figurat. Seri si nopti ingreunate de ganduri si rumegarea unor mici animozitati carora ei le dau amploare.

Pe 6 si 7 august Luna se va afla in tranzit prin semnul lor natal si va reprezenta un factor astral de cat de cata stabilitate emotionala sau de revenire la judecata lucida, la pragmatism, la normalitate.

O serie de factori ce provin de la alte tipuri de relatii parteneriale (inclusiv din casnicie) se aseaza in dizarmonie cu interesele familiei din care provin, ale carierei lor sau chiar ale persoanei lor, alimentand pe 7 august, spre seara, un conflict ce abia poate fi tinut in frau.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Taur:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: