Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 30-06 Noiembrie 2017


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 30-06 Noiembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 30-06 Noiembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In noaptea de 30 septembrie, posibile “dialoguri interioare”, in care nativii se vor lua la rost pe sine pentru ceva ce au spus sau au facut in ultima vreme in neregula ori pentru incapacitatea lor de a se mobiliza. Mercur va intra in zodia Balantei si le va permite, pana spre 17 octombrie, aflarea unor adevaruri sau detalii vor arunca o lumina noua asupra unor secvente de viata. Opozitia Jupiter/Uranus poate provoca simptome sau reactii ciudate ale organismului la stres, medicamente, alimente.

Intre 30 septembrie, dupa ora 07:41′, si 2 octombrie dupa-amiaza, Scorpionii pot avea initiative organizatorice in casa si gospodarie; unele dintre ele vor insa simple capricii sau experimentari ale unei noi ipostaze de viata domestica (schimbarea destinatiei unei incaperi, mutarea mobilierului intr-un chip ce se vrea mai ergonomic sau adecvat conditiilor locative).

Intre 2 octombrie, dupa ora 17:27′, si sfarsitul zilei de 4 octombrie, Scorpionii vor evolua intre doua repere: “ratiune si simtire”. Tandretea va fi indreptata spre copii si persoanele de care se simt legate sufleteste sau trupeste, interesele materiale sau sociale ori calculele pragmatice vor privi prietenii. Tendinta de a se folosi sau de a-i manipula pe cunoscutii lor.

Intre 4 octombrie, dupa ora 23:40′, si 6 octombrie, motive de nemultumire la locul de munca, provocate, cel mai des, de situatiile neobisnuite care se vor ivi la tot pasul sau de masurile organizatorice interne care trebuie luate pe fondul realitatilor stringente cu care se confrunta institutia. Posibile dereglari trecatoare ale fiziologiei sistemului neuro-vegetativ si reflexele lor organice.

In seara zilei de 5 octombrie va avea loc faza de Luna Plina in Berbec care va viza cele doua case ale sanatatii, ceea ce poate declansa, mai ales in cazul celor incercati in ultima vreme de necazuri, o stare de spirit speciala (emotii puternice, panica, anxietate, pierderea cumpatului in fata unor solicitari cotidiene minore).

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Scorpion:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: