Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 30 – 05 Iunie 2015


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 30 – 05 Iunie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 30 – 05 Iunie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Ziua de 30 mai poate trece pe neobservate: o zi ca oricare alta. In schimb, provocarea vine in rastimpul cuprins intre 31 mai si 1 iunie cand, acesti nativi pot sa fie suparati, tristi, ingrijorati.

Uneori ei isi pot masca aceasta stare de spirit, alteori insa pot izbucni in forme mai mult sau mai putin brutale, depinde de varsta, educatie si natura motivului care le provoaca reactia lor. Motivatia poate sa fie legata de faptele prezentului dar si de cele din trecut. Uneori exista o legatura cu tipul de lovitura a plantei Jupiter care se afla in tranzit prin zodia Leului, in casa a X-a a inaltarii sociale.

Putem sa o asemanam cu lovitura cozii pe care leul (cel real, din jungla) cand se pregateste de atac. Iar Jupiter, care, in interpretarea mitologica, nu loveste doar cu si prin trasnet, poate imprumuta din felul de manifestare al zodiei Leului, pe care acum o locuieste. Fenomenul se numeste “imbibare zodiacala” si explica cum va actiona el, acum si mai tarziu, pentru acesti nativi. Pe 2 si 3 iunie se vor dedica unor manevre privind banii (mai ales transferuri, relatii bancare uneori in relatie cu strainatatea.

Contextul astral care patroneaza axa celor doua case ale banilor, a II-a si a VIII-a, precum si producerea fazei de Luna Plina, din 2 mai, chiar pe acest sector ne pune pe ganduri cu privire la utilitatea sau legitimitatea demersurilor la care se vor deda acesti nativi in dorinta lor de a-si proteja banii.

Intrevad ca degeaba cele doua planete ce prezideaza aceste sectoare, Saturn si Mercur (planeta speculatiilor banesti de moment!) sunt retrograde, ceea ce ar trebui sa le dea reticenta necesara sau sa-i indemne spre o analiza atenta.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Scorpion:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: