Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 3-9 Iunie 2017


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 3-9 Iunie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 3-9 Iunie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 3 si 5 iunie, la pranz, universul interior pare dominat de o pace binefacatoare sau, macar, de efortul Scorpionilor de a nu se lasa dusi de val, tocmai pentru ca trec prin momente speciale si au nevoie sa nu se piarda cu firea.

In dupa-amiaza zilei de 4 iunie, la ora 19:16′, Marte va intra in zodia Racului. Aceasta postura va da o nota intransigenta tuturor gandurilor sau intentiilor Scorpionilor care vor fi, pentru cateva saptamani, extrem de motivati si de convinsi in premizele lor de viata.

Intre 5 iunie, dupa ora 13:46′ si 8 iunie, noaptea, Luna va strabate semnul lor zodiacal si va conferi nativilor un fler aparte, un spirit intuitiv, profund, sensibil. In dimineata zilei de 6 iunie Venus va intra in zodia Taurului, semn in opozitie cu casa I a cerului lor astral, punand bazele unor punti intre nativi si partenerii lor de viata, de afaceri, de proiecte. O tenta binevoitoare s-ar putea observa, de-a lungul saptamanilor ce vor urma, in atitudinea unor persoane cu care Scorpionul dialoga greu pana acum, lovindu-se de un comportament, ostil lor si refractar oricarei intelegeri.

Pe 7 iunie, la ora 01:16′, Mercur va intra in zodia Gemenilor si va nativilor capacitatea de a gasi o rezolvare de moment problemelor financiare sau patrimoniale cu care se confrunta. Cheia succesului va fi, pana la un punct, disponibilitatea lor spre dialog sau negociere dar, mai ales, felul in care vor aborda respectiva problema, isi vor argumenta punctul de vere si abilitatea cu care vor face slalom intre interesele altora si propriile dorinte.

Intre 8 iunie, dupa ora 02:00′ si 9 iunie, axa celor doua case ale banilor si beneficiilor materiale va fi activa, punandu-le Scorpionilor piedici intr-o directie si oferindu-le, in alta, oportunitati, intr-un carusel derutant, prin alternanta intre favorabil si defavorabil, accentuata si de amprenta astrala a fazei de Luna Plina in Sagetator, care se va produce in dupa-amiaza zilei de 9 iunie.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Scorpion:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: