Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 29-04 Noiembrie 2016


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 29-04 Noiembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 29-04 Noiembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 29 si 30 octombrie, ora 03, perioada care ii poate viza doar pe unii dintre nativi, respectiv pe cei maturi, cu un rol important in societate si care pot fi obiectul unor provocari si al unor atitudini ostile manifestate fatis. Unele dintre aceste obstructii se pot produce in legatura directa cu activitatea depusa la locul de munca.

Alteori, ele vor avea legatura doar cu spatiul public, unde se vor manifesta, de dragul competitiei si al confruntarilor de opinie. Intre 30 octombrie dimineata si 1 noiembrie (ora 16:44′), contextul astral va fi complex, profund si angajant, in planuri diferite de viata, in functie de varsta, semn de generatie.

In acea perioada, in Scorpion, se vor afla Soarele, Mercur, Luna – Neagra si Luna si se va forma faza de Luna Noua, ceea ce va reprezenta o greutate astrala importanta. Fiecare nativ va trai aceasta etapa in felul sau, in functie de sectorul din zodiac pe care ea il va activa.

Indiferent de pozitia acestei predispozitii astrale din perspectiva hartii astrale personale, ea indica vulnerabilitate si ridica la cote alarmante orice forma de conflict prin escaladarea combativitatii, dublata de asumarea riscurilor.

Din dupa-amiaza zilei de 1 noiembrie si pana in zorii zilei de 4 noiembrie, banii si chestiunile legale privind primirea si administrarea lor vor fi la ordinea zilei. Pe 4 noiembrie, dupa ora 5 dimineata, dialogurile vor fi dure, taioase, mustind de agresivitate verbala si intransigenta.

Accentuand un tip de gandire unilaterala (in varianta negativa: simplista, schematica), fixista, excesiv de analitica, dispusa sa scoata din buzunarele ascunse ale memoriei fapte si date cu o precizie uimitoare, de natura sa intimideze adversarul. Aceasta abordare le poate fi insa de folos nativilor daca vor participa la concursuri si examene unde, aceasta “inversunare” poate crea impresia de autoritate in respectivul domeniu profesional.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Scorpion:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: