Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 28 – 06 Martie 2015


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 28 – 06 Martie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 28 – 06 Martie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Casa sanatatii e de departe cea mai solicitata casa. Aici se instaleaza o serie de conditionari astrale care pot determina alterarea starii de sanatate sau macar de echilibru fiziologic. Solicitat (ca ti saptamana trecuta), ramane tot “capul”, ca zona anatomica cu referire la toate organe localizate acolo ti functiile lor.

Nota generala este de suprasolicitare a creierului prin stres, presiune psihica, tensiune nervoasa, de hiperfunctie. In opozitie aceste descarcari energetice dar ti nervoase obosesc rinichii ti functiile suprarenalelor.

Zilele de 28 martie ti 1 februarie pot deveni repere intr-o evolutie a starii de sanatate a fiecarui nativ, mai ales daca nu mai e la varsta tineretii iar vigoarea organica este redusa prin operatii, boli cronice, afectiuni sezoniere etc. Unele forme de suferinta pot apare brusc, pot dura putin, pot trece aparent din senin ti pot dezvolta aspectul unei suferinte acute, a unei crize atipice.

A doua semnificatie a aceleiati case ne da indicatii despre o evolutie fulminanta (sau macar “speciala”) la locul de munca unde surprizele, conflictele se tin lant, Un talmet-balmet al relatiilor ti intereselor ii pot transforma pe Scorpioni in tinta colegilor ori sacul de box al tefilor.

Nu luati decizii la manie, nu raspundeti, cum se zice in popor, “cu aceeati moneda”. Fiti rezonabili. Luna Plina privette relatiile sociale, prieteniile, relatiile de grup, dar ti cele de dragoste: stangacii in administrarea vanitatilor ti dorintelor personale, rigiditate, egoism sau interes personal prost disimulat. Uneori, tendinta de a-i manipula pe cei apropiati poate starni replici usturatoare.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Scorpion:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: