Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 25 – 31 Iulie 2015


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 25 – 31 Iulie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 25 – 31 Iulie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Mare si grea provocarea astrala pentru Scorpioni care isi vad, deodata, cariera sau imaginea publica, functia ori responsabilitatile socio-profesionale puse in prim-planul existentei lor. Multi vor fi obligati sa traiasca ca si cum ar da examen in permanenta.

Mereu va trebui sa-si confirme competenta, valoarea, sa-si dovedeasca experienta sau sa-si etaleze calitatile – de lider, de coordonator, de vedeta, de mentor, de model uman. Este o etapa, din fericire destul de scurta (se epuizeaza la jumatatea lunii august) a excelentei sau a trierii. Unii, care au facut in trecut impresie buna dar acum nu se mai prezinta la acelasi nivel sau chiar peste, pot fi imediat sau peste 2-3 luni, la primul moment subred din cariera lor, restructurati.

Ei vor resimti dificultatea de a face fata acestui examen nevazut, alcatuit din impresii, convingeri, atitudini si reactii ale celor din jur mai cu seama in jurul datei de 31 iulie, cu o toleranta de 1-2 zile inainte si dupa producerea acestui eveniment astronomic, cand se formeaza faza de Luna Plina chiar pe aceasta casa a X-a a ridicarii in rang public. Cat despre casa a IV-a, celalalt loc zodiacal implicat de Luna Plina, el este supus situatiilor neprevazute (aspectul devine mult mai pregnant pe 1 august).

Intre 25 si 26 iulie, nu vor fi in apele lor. Au strafulgerari, presimtiri si frisoane existentiale ori de cate ori se raporteaza la un aspect dificil ce le greveaza existenta de 2-3 ani incoace. Pe 26, 27 si 28 iulie, pot avea preocupari banesti, in cazul unora fiind vorba de o activitate desfasurata in afara granitelor tarii pe care trebuie sa o reglementeze. Pe 29 si 30 iulie, Scorpionii pot fi tacuti, ursuzi si extrem, de calculati in tot ceea ce rostesc.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia :

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: