Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 24-30 iunie 2017


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 24-30 iunie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 24-30 iunie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 24 si 25 iunie, universul interior mobilat cu idealuri si reprezentari superioare ca rezultat al educatiei si formarii profesionale va fi pus in dificultate. Nativii vor simti nevoia de a renunta la acele opinii, impresii sau inclinatii care nu le-au fost de folos, care acum sunt depasite. Totusi, nativii se vor crampona de ele ca si cum acelea ar fi legatura lor necesara cu trecutul de care nu se-ndura sa se desprinda. Motive de stres si ingrijoare care vin din mai multe directii (personale, familiale, sociale, de grup). Multe dintre convingerile lor sunt zdruncinate dar, in locul lor, ei ezita sa introduca noi premize de gandire si actiune, din frica de necunoscut.

Luna Noua din 24 iunie va accentua aceasta stare de revolta si transformare care se va produce, uneori, dincolo de vointa lor de a accepta schimbarea.

Intre 26 iunie si inceputul zilei de 28 iunie, posibil moment de succes, care le “gadila” orgoliul; mic moment de vanitate pe fondul unei situatii care le demonstreaza celorlalti ca au avut dreptate. Posibile intelegeri, acorduri ori “caderi la pace” cu inamici de mica insemnatate.

Intre 28 iunie, dupa ora 03:42′, si dimineata zilei de 30 iunie, premize administrative si organizatorice intr-o activitate pe care o desfasoara alaturi de prieteni cunoscuti ori membrii dintr-un grup alcatuit pe baza de afinitati comune (fundatie, cenaclu, etc.).

Pe 30 iunie, dupa ora 10:02′, rastimp dedicat echilibrarii energetice, calmarii spiritului si revigorarii trupului printr-un regim de viata protectiv, recuperator. Nota generala a saptamanii este data de tipul de comunicare sau invatare si asimilare anevoios prin lipsa de chef, de timp ori de motivatie. Scorpionii refuza sa asculte, sa citeasca, sa-si revizuiasca sau sa-si verifice informatiile si cunostintele, tendinta care, mai ales in cazul tinerilor care sustin probe de verificare a pregatirii lor, trebuie reprimata.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Scorpion:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: