Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 24-02 Martie 2018


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 24-02 Martie 2018. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 24-02 Martie 2018. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 24 si 25 februarie, dimineata, informari, demersuri oficiale pentru a primi raspunsurile asteptate in legatura cu solutionarea unei chestiuni materiale/financiare pe cale legala.

Intre 25 februarie, dupa ora 05:06′, si dimineata zilei de 27 februarie, nativii vor simti nevoia sa se ataseze de o idee, de un ideal sau de o formula de viata in alcatuirea careia vor interveni factori morali, familiali, de credinta sau de afectivitate. Motivatiile nascute dintr-un prea-plin emotional ii pot aduce pe nativi pana in pragul unei convertiri ideologice, politice, morale, religioase, culturale.

Intre 27 februarie, dupa ora 06:42′, si dimineata zilei de 1 martie, unele persoane nascute in acest semn zodiacal pot avea parte de o satisfactie profesionala, pot face un pas important in ierarhia sociala ori in legatura cu un statut de autoritate profesionala ravnita. Pentru asta, ar putea fi cazul sa faca unele concesii sau sa accepte un compromis.

Intre 1 martie, dupa ora 07:58′, si 2 martie, legaturile de prietenie vor oscila intre maxima rigoare si luciditate si maxima daruire, simpatie sau caldura sufleteasca; totul depinde de natura relatiei, de vechimea si stabilitatea ei. Mai puternic motivat astrala va fi, in acel rastimp, sectorul sentimentelor, al iubirii, al relatiilor dintre parinti si copii pe fondul impactului profund al Lunii Pline in Fecioara care va avea loc pe 2 martie si care va activa axa caselor V/XI. Intreaga saptamana vor functiona armonic sau profitabil cele cinci trigoane intre Jupiter si planetele aflate in tranzit prin zodia Pestilor care le vor da posibilitatea nativilor sa se bucure de latura sufleteasca a relatiilor interumane. Va fi un moment bun pentru cei care doresc sa conceapa un copil, sa inceapa o relatie afectiva, sa se impace sau sa faca un salt in evolutia unei relatii prin revelatiile sau intuitiile care le vor dezvalui aspecte nebanuite despre o persoana draga lor.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Scorpion:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: