Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 23 – 29 Mai 2015


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 23 – 29 Mai. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 23 – 29 Mai. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Planetele aflate acum in casa a VIII-a a banilor ii leaga pe Scorpioni de o serie de persoane care stau la baza unor acte, gesturi, decizii ce le-au fost adresate si care le-au permis sa intre in posesia unor bani cash sau a unor bunuri, servicii, avantaje la un moment dat.

Acum nota generala este de discutie in jurul acelor evenimente trecute precum si analiza respectivelor acte. Pe fondul unor complicatii de moment, unii nativi vor avea tendinta de a retracta ce au spus.

Ori de a schimba tactica in mod subtil (mai ales pe 28 si 29 mai). Desi Soarele lor face teoretic aspecte armonice cu planetele din Rac si Pesti, totusi nu poate fi vorba de mari realizari sau oportunitati care sa rezultate de aici; mai ales in ceea ce o priveste pe Venus, aceasta este obstructionata de Uranus, indicand surprize de la locul de munca ori o reflectare negativa a faptelor prezentate asupra locului si rolului lor profesional (zile de risc 23, 24 si dimineata zilei de 25 mai).

Tentativa de a stabili o colaborare sau de a cultiva relatii utile. Din pacate, in ciuda eforturilor sau a propunerilor, beneficiul de la fostii aliasi, prieteni sau colegi de scop comun este redus ori, si mai rau, aceia complica situatia in chip nedorit. Evolutie stranie a relatiilor afective

Afectati de ipostazele de viata pe care le traiesc, unii nativi pot avea reactii dure, pot manifesta indiferenta sau isi pot varsa nervii pe cei dragi. Astfel, intre 25 mai dupa-amiaza si 27 mai comportamentul lor va fi catalogat de catre cei apropiati ca “imposibil”. O alta tendinta astrala ii poate face pe cei mai in varsta ursuzi, secretosi sau chiar ostili dialogului.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Scorpion:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: